STM1B 2010
WELCOME TO STM1B OFFICIAL FORUM

*Comp Stuff Section Added
*Announcement Section Added
*Suggestions Sentiasa Diterima
*Recruiting Forum Moderators!!!

Regards,
TheFuzzy
STM1B 2010

Official Punya~~!


You are not connected. Please login or register

Korang da siap sedia untuk raya? :)

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

26 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Mon Aug 23, 2010 9:35 am

tadi aq campak mercun naga kat bawah hahahaha


_________________
Too busy gaming to make a proper signature...
Facebook : www.facebook.com/littlemuma
Myspace : www.myspace.com/mirrorsound_left
View user profile http://stm1b.omgforum.net

27 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Mon Aug 23, 2010 10:34 am

aku nk hbskan pose dlu pastu br pikir nk raye..haha

View user profile

28 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Mon Aug 23, 2010 10:36 am

hahahaha bagus Razz !
wei upload r gambo kosong jea bosan aq tgk hahaha

-off topic-


_________________
Too busy gaming to make a proper signature...
Facebook : www.facebook.com/littlemuma
Myspace : www.myspace.com/mirrorsound_left
View user profile http://stm1b.omgforum.net

29 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Mon Aug 23, 2010 9:44 pm

(Off topic)

tu bkan keje ko ke, fariq? XD

View user profile http://www.gaiaonline.com/guilds/id.38141

30 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Tue Aug 24, 2010 1:29 am

bkan aq maksud kan kat ichik epok ni saiful bahari ni Razz dia xder avatar kosong jea =w=! kurang2 letak r gambar monyet ke ape ke meriah r sikit XD

-off topic-


_________________
Too busy gaming to make a proper signature...
Facebook : www.facebook.com/littlemuma
Myspace : www.myspace.com/mirrorsound_left
View user profile http://stm1b.omgforum.net

31 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Tue Aug 24, 2010 10:46 am

Fate

avatar
Moderator
TheFuzzy wrote:bkan aq maksud kan kat ichik epok ni saiful bahari ni Razz dia xder avatar kosong jea =w=! kurang2 letak r gambar monyet ke ape ke meriah r sikit XD

-off topic-

TheFuzzy wrote:hahahaha bagus Razz !
wei upload r gambo kosong jea bosan aq tgk hahaha

-off topic-

maple wrote:(Off topic)

tu bkan keje ko ke, fariq? XD


wauhhhh~~! byknyew off topic..admin kite da lpe nih XD

View user profile

32 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Wed Aug 25, 2010 8:49 am

On topic balik..

nak bli baju kurung warne ape ek,tahun ni.. ><

View user profile http://www.gaiaonline.com/guilds/id.38141

33 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Wed Aug 25, 2010 11:27 am

bkan lupa ramai yang start off topic kat sini Razz so aq terpakse layan kalau marah kang merajuk lak Very Happy

ok la lepas ni aq marah bagi siapa yang off topic Razz


_________________
Too busy gaming to make a proper signature...
Facebook : www.facebook.com/littlemuma
Myspace : www.myspace.com/mirrorsound_left
View user profile http://stm1b.omgforum.net

34 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Fri Aug 27, 2010 10:18 am

.. raya ..

korang raya kat mane eh?
kite kat melaka..



Last edited by maple on Fri Aug 27, 2010 1:58 pm; edited 1 time in total

View user profile http://www.gaiaonline.com/guilds/id.38141

35 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Fri Aug 27, 2010 11:10 am

dekat sini jea

kajang+saujana impian


_________________
Too busy gaming to make a proper signature...
Facebook : www.facebook.com/littlemuma
Myspace : www.myspace.com/mirrorsound_left
View user profile http://stm1b.omgforum.net

36 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Sat Aug 28, 2010 11:44 am

Fate

avatar
Moderator
blik jhor lg taun nih

View user profile

37 Re: Korang da siap sedia untuk raya? :) on Sat Aug 28, 2010 1:56 pm

Fate wrote:blik jhor lg taun nih

aiya johor jauh nyer


_________________
Too busy gaming to make a proper signature...
Facebook : www.facebook.com/littlemuma
Myspace : www.myspace.com/mirrorsound_left
View user profile http://stm1b.omgforum.net

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum